INFORMATII DE CONTACT
Strada Domnească 66 Galați 800201
0758 574 292
0374 037 223
FACEBOOK FEED
web design by
web design by webis - creare site profesional

AVANTAJE

Videochat-ul ofera o serie de avantaje pe care putine alte joburi le-ar putea garanta.
mai multe informatii despre videochat galati si posibilitati de angajare

Loc de munca stabil

Indiferent de situatie, de crize economice si asa mai departe, industria videochat-ului va oferi intotdeauna siguranta unui loc de munca.

O industrie in dezvoltare

Chiar daca exista de aproximativ doua decenii, videochat-ul nu a incetat sa se dezvolte, sa ofere noi oportunitati modelelor.

Aspectul financiar

De departe este probabil cel mai important avantaj atunci cand vine vorba de videochat. Partea financiara este principalul detaliu care atrage, si avand in vedere sumele de bani castigate, acest lucru se explica foarte usor.

Intimitate

Exceptand staff-ul studioului si colegele tale, nimeni nu va sti nimic despre tine sau despre ce faci sau cine esti tu in timpul tau liber.

Un job pentru oricine

Nu necesita un bagaj prea mare de cunostinte. Atat timp cat stii limba engleza, cat dai dovada de seriozitate si perseverenta, poti oricand sa incepi o cariera in videochat.

Dezvoltare personala

Avand parte de training de calitate in permanenta, fiecare femeie din videochat isi dezvolta personalitatea si poate lucra la imbunatatirea imaginii.

CATEGORII

Exista multe categorii de videochat, insa noi la SmartChat ne axam mai ales pe videochat-ul de tip „Glamour” si „Hot Flirt”. Aceastea ar fi principalele categorii pe care le avem noi in vedere. Dar, pentru ca dorim sa oferim alternative pentru toata lumea, avem mai multe optiuni pentru fetele ce doresc sa lucreze cu noi.
ADULT

Girl

Este o categoria adult destinata fetelor cu varsta de peste 18 ani si pana in 30 de ani. Fiind o categorie adult, nuditatea este obligatorie in sesiunile private.
NON ADULT

Hot flirt

Atat timp cat discutiile se poarta pe site, ar trebui evitate temele cu tenta sexuala. In timpul sesiunilor private nuditatea este optionala, totul fiind lasat la latitudinea ta.

Mature female

La fel ca si in cazul categoriei „Girl”, nuditatea este obligatoire in sesiunile private, aici incadrandu-se femeile de peste 30 de ani.

Soul Mates

Din nou, in aceasta situatie comunicarea conteaza cel mai mult. Indicata este o tinuta casual, iar in cadrul sesiunilor private, inca o data, tu detii controlul.

AFLA MAI MULTE LUCRURI DESPRE VIDEOCHAT

Pe plan mondial, oficial, videochat-ul a aparut la mijlocul anilor 90, insa mai serios aceasta a inceput sa fie practicat prin 1998.
Primul site de videochat lansat a fost iFriends si pentru ca a fost o idee noua, o idee care a prins, aceasta a fost copiata, in prezent existand sute de site-uri dedicate videochat-ului.

O data cu popularizarea internetului si cu scaderea preturilor aparaturii necesare pentru videochat, aceasta industria a inceput sa se dezvolte cat mai mult, mai ales dupa perioada 2004-2005.
Tot atunci au aparut si cele mai multe site-uri de videochat, insa acestea continua sa apara chiar si astazi.

In prezent, atat in Romania cat si in strainatate, industria videochat-ului este foarte variata, existand sute de mii de fete peste tot in lume care au reusit sa isi construiasca o adevarata cariera in acest domeniu, iar Romania este una din tarile care se afla in topul carierelor de succes in acest domeniu.

Industria videochat-ului este perfect legala oferind sansa unui loc de munca stabil oricarei fete care cauta acest lucru.
Tocmai de aceea multe fete iau in considerare aceasta optiune avand in vedere faptul ca in prezent sunt foarte putine domenii de munca ce ar putea sa iti ofere atat stabilitate cat si multumire financiara.

Videochat-ul este intr-adevar un stil de munca libertin, dar care ofera control total modelului.
Libertatea de alegere a programului, a discutiilor si a modului de interactionare cu membrii sunt din nou niste avantaje pe care aceasta industrie le ofera.

Videochat - Smart Chat - Studio Profesional Videochat Galati