vacanta-grecia-smartchat-videochat-galati

Vacante de vis cu SmartChat in intreaga lume

Munca reprezinta cea mai sigura cale catre succes iar modelele studioului nostru cunosc foarte bine acest detaliu. De aceea muncim zilnic cot la cot pentru a fi mereu acolo sus, pentru a obtine castiguri fabuloase si pentru a face videochat la un nivel cat mai inalt. Doar ca, cel putin din cand in cand, mai este nevoie si de o pauza pentru relaxare.

Monotonia duce adesea la o scadere drastica a eficientei, ceea ce se va simti si in randul castigurilor, iar cel mai bun mod de a combate monotonia este o vacanta intr-un loc cat mai placut in care distractia si relaxarea sunt garantate.

Asa cum am spus-o deseori, pentru noi modelele cu care colaboram sunt foarte importante. Vrem sa fie mereu fericite si sa se simta cat mai bine. Drept urmare, le oferim posibilitatea de a se bucura de cele mai frumoase vacante. Si nu doar ca le oferim zile libere pentru a pleca in vacanta, ci le oferim diferite bonusuri si bani de buzunar pentru ca vacanta sa fie cat mai reusita.

Colaborarea cu SmartChat iti poate aduce o multime de beneficii, iar printre ele se afla si posibilitatea de a vedea noi destinatii fantastice unde te vei simti rasfatata ca o regina. SmartChat te trimite in vacanta si te vei intoarce cu dorinta de a face performanta! 😀

Modelele SmartChat se bucura de vacante relaxante in locuri exotice din intreaga lume. Pana sa colaboreze cu noi, toate aceste vacante nu erau decat vise ce nu pareau posibile. Insa totul s-a schimbat din momentul in care au decis sa colaboreze cu SmartChat. Le oferim o mana de ajutor mereu cand au nevoie de o vacanta relaxanta, pentru ca ele sa se poata bucura de putin timp liber intr-un loc cat mai frumos.

Vara este momentul ideal pentru o vacanta iar multe dintre modelele SmartChat sunt plecate in diferite locatii din intreaga lume.

Iata cateva dintre locurile in care isi petrec vacantele modelele SmartChat:

Grecia

Desi nu este foarte departe de Romania, Grecia reprezinta o atractie pentru zeci de milioane de turisti in fiecare an, intampinandu-i cu o multime de locuri frumoase. Cultura bogata, istoria care a influentat dezvoltarea intregii lumi dar si arhitectura sau plajele sunt cateva motive pentru care modelele noastre aleg sa isi petreaca vacanta in Grecia.

Se spune, de asemenea, ca nu iti ajunge un singur sejur sa descoperi toate frumusetile Greciei.

 

Dubai

Vacanta-dubai

Cine nu a visat macar o data la o vacanta in Dubai? Cu siguranta sunt putine persoane care nu si-ar dori sa uite de tot stresul cotidian pe o plaja din Dubai inconjurate de lux si de o atmosfera relaxanta.

Modelele SmartChat isi permit sa se bucure de aceasta extravaganta. In Dubai luxul este la el acasa si totodata este unul dintre cele mai sigure locuri.

De exemplu, modelul nostru Alexuta a castigat un concurs in cadrul studioului nostru iar premiul a fost o vacanta in Dubai. Mai mult decat atat, nu am lasat-o sa plece pur si simplu, ci i-am oferit si bani de buzunar pentru ca experienta sa fie cat mai reusita.

Exista o multime de atractii turistice atat gratuite cat si contra-cost, dar destul de accesibile ca pret. Distractie, relaxare, sesiuni de shopping, plimbari, experiente noi, istorie si obiective turistice de neuitat. Sunt doar cateva dintre lucruri de care se bucura modelele noastre care isi petrec vacanta in Dubai.

Frankfurt

vacanta-frankfurt-smartchat-videochat-galatiOrasul Frankfurt este renumit pentru faptul ca are unul dintre cele mai importante aeroporturi din Europa. Este totodata si capitala financiara a Germaniei dar si o metropola foarte dezvoltata.

Ce poti face in acest oras? Ei bine, in primul rand ai la dispozitie o multime de magazine care te asteapta la shopping, te poti bucura de arta dar si de o arhitectura de top, cum rar mai intalnesti in alte colturi ale lumii.

Modelele noastre iau cina in The Main Tower, viziteaza muzeul The Goethe House si fac shopping pe Zeil, acolo unde exista si un mall de 10 etaje.

Iar acestea sunt doar cateva de locatii de vacanta unde modelele SmartChat isi incarca bateriile si au parte de experiente unice.

Modelele SmartChat sunt atat de bune in acest domeniu deoarece le oferim posibilitatea de a se bucura de relaxare oricand au nevoie. Atunci cand au nevoie de o scurta vacanta sau de cateva zile libere, facem tot posibilul ca ele sa se bucure pe deplin de acele momente.

Castiga suficienti bani pentru a putea pleca oriunde doresc, oricand isi doresc, asa ca nu se feresc sa aleaga dintre cele mai exotice locuri de pe pamant, castigand amintiri frumoase si cunoscand noi experiente care le ajuta sa isi imbunatateasca cunostintele generale. Iar cand se intorc la studio, au energia necesara pentru a-si continua parcursul ascendent, inregistrand noi si noi performante remarcabile.

Mai mult decat atat, modelele SmartChat care pleaca in vacanta primesc un bonus pentru vacanta, ceea ce inseamna desigur bani de buzunar pentru a nu le lipsi nimic oriunde ar alege sa-si petreaca timpul dedicat relaxarii si distractiei.

Iti doresti si tu sa iti poti permite o vacanta in locurile cele mai populare de pe glob? Atunci ar trebui sa vii in familia SmartChat, iar visele tale vor deveni realitate.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email