destinatii vacanta modele videochat

Unde își petrec modelele SmartChat sfârșitul de an

Să fii model de videochat este, credem noi, o oportunitate excelentă. Pentru a te convinge că este așa, îți spunem doar că modelele din echipa SmartChat își permit vacanțe de lux pentru acest sfârșit de an, așa că marea lor majoritate vor sărbători Crăciunul și Revelionul în destinații care mai de care mai exotice.

Am fost curioși să aflăm ce locații preferă modelele noastre pentru vacanța acestui sfârșit de an, așa că am realizat o listă pentru a vă împărtăși și vouă locațiile. Iată care sunt acestea:

  • Thailanda. Una dintre destinațiile de top preferate de către modelele care lucrează la Smartchat este Thailanda. Este ușor de înțeles alegerea lor, mai ales dacă ne gândim la plajele cu apă turcoaz și nisip fin. Majoritatea modelelor aleg fie Phuket, fie Koh Samui.
  • Insulele Caraibe. Modelele care își doresc un revelion la căldură și mai ales care își propun să intre în noul an pe o plajă cu nisip alb aleg Insulele Caraibe. De regulă, în topul preferințelor se află Republica Dominicană, Jamaica și Aruba.
  • Marea Mediterană. Nu toate modelele sunt dispuse să călătorească foarte departe de casă pentru a intra în noul an. Așa că preferă locațiile mai din apropiere, anume țările situate aproape de Marea Mediterană. Grecia, Italia și Spania reprezintă cele mai comune alegeri.
  • Dubai. În general, modelele de videochat iubesc luxul. Așa se face că nu puține sunt fetele care aleg să se bucure de cât mai mult lux atunci când intră în noul an. Și cum poți sărbători intrarea în noul an, dacă nu într-o locație exclusivistă? Dubai este o destinație populară pentru Revelion în rândul modelelor de videochat, acestea având parte aici nu numai de temperaturi ridicate ci totodată și numeroase opțiuni de divertisment de lux.
  • Hawaii. Avem și modele care pe lângă temperaturile pozitive, își doresc să aibă parte de peisaje cât mai frumoase, astfel încât să facă multe fotografii pe care să le distribuie mai apoi pe rețelele de socializare. În acest an, modelele de videochat au pe lista de destinații pentru Revelion și Hawaii. Ce ar mai fi de spus despre o locație atât de minunată?

Acestea sunt, așadar, destinațiile preferate de modelele noastre pentru a-și petrece sfârșitul de an. Voi unde veți sărbători Crăciunul și Revelionul?

Dacă vă doriți, de asemenea, să vă puteți bucura și voi de astfel de vacanțe exclusiviste, calea este simplă. Tot ce trebuie să faceți este să îmbrățișați meseria de videochat. În familia SmartChat mai sunt câteva locuri disponibile, așa că ar trebui să profitați de ele.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Discută cu noi
1
SmartChat
Buna! Cu ce informatii te putem ajuta?