LA SMARTCHAT NE SI DISTRAM

Exista multe categorii de videochat, insa noi la SmartChat ne axam mai ales pe videochat-ul de tip „Glamour” si „Hot Flirt”. Acestea ar fi principalele categorii pe care le avem noi in vedere. Dar, pentru ca dorim sa oferim alternative pentru toata lumea, avem mai multe optiuni pentru fetele ce doresc sa lucreze cu noi.

SmartChat Studio Galati este un studio de videochat unde performanta este la ea acasa dar, desi muncim mult ne place sa ne si distram. Incercam sa ne distram cu orice ocazie, de la o banala sedinta care intotdeauna se termina cu o sesiune de ras, pana la iesirile in Fratelli sau Union Jack care au devenit o un lucru obisnuit pentru noi.

Din acest motiv incercam sa facem si lucruri mai deosebite, cum ar fi un meci de fotbal, o partida de bowling, o zi la paintball sau o plimbare cu atv-ul.
Bineinteles, in fiecare an in Iunie, AWSummit ne da prilejul sa mergem cu totii pentru cateva zile la mare, unde distractia atinge cote nebanuite.

Toate activitatile sunt intotdeauna platite de studio si intotdeauna la ele participa intreg colectivul. Nu facem diferentieri, suntem o familie!

Si cum o poza face cat o mie de cuvinte, mai jos am pus cateva poze ca sa vezi cum ne distram noi si cum te poti distra si tu daca o sa te alaturi echipei noastre 🙂

VREAU SA APLIC LA JOB

completeaza formularul de mai jos, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp