Succes in videochat non-adult? Da!

Probabil multi din cei care au auzit de industria videochat-ului se gandesc imediat la o zona erotica. Da, clar fetele astea fac bani dezbracandu-se, asta e singurul lor atu. Doar de asta au ales sa lucreze in domeniu, nu le duce capul. Pe langa faptul ca nu e suficient sa te folosesti de nuditate pentru a avea incasari considerabile, un mic-mare secret al industriei este ca cel mai important organ folosit este, spre surprinderea multora… creierul! Asta e un lucru clar dovedit in toate subcategoriile siturilor de specialitate.

Iarasi multi nu stiu ca exista si o categorie care nu implica nuditatea, respectiv una non-adult. Pe LiveJasmin se numeste „Hot flirt„. Modelele din aceasta categorie nu sunt obligate prin regulament sa se dezbrace.

La SmartChat Studio avem mai multe modele in aceasta categorie, dar in acest articol am vrea sa vorbim despre Irina – fata simpla, modesta, care nu mai lucrase in videochat pana ne-a pasit pragul. Si inca din primele zile a avut rezultate spectaculoase.

De ce? Trainingul oferit de catre intreaga echipa, dar si faptul ca a fost nu doar receptiva la orice sfat dat, dar a si pus in aplicare tot pana la ultima virgula au dus la castiguri din ce in ce mai mari.

Irina este intr-o continua crestere si deja are o medie zilnica cu mult mai mare decat au alte modele din domeniu cu experienta, chiar din zona nud.

Rezultatele vorbesc de la sine atunci cand lucrezi cu profesionisti, dar mai ales cand alegi sa le urmezi sfaturile.

La SmartChat Studio nu ne multumim cu putin, ne dorim ca tu sa ajungi sa castigi din ce in ce mai mult si avem experienta necesara formarii tale. Cu noi chiar o sa ajungi sa castigi substantial. Trebuie doar sa ai vointa, disponibilitate, dar neaparat sa faci un prim pas. Mai exact, sun-o pe Andreea, managerul nostru, la 0758 574 292 si programeaza-te pentru un interviu. Ea o sa iti explice mai mult despre acest domeniu si despre ce iti putem oferi.  Daca esti curioasa despre echipa, poti afla mai multe despre noi aici.

Share this post