SmartChat Studio are traineri certificati Jasmin

Alaturi de cateva studiouri alese cu seama din intreaga lume, SmartChat Studio  din Galati participat la primul eveniment Jasmin Academy. Seminariile s-au desfasurat la sediul Docler Holding din Budapesta, Ungaria, pe parcursul a 2 zile.

 

 

Trainerii nostri de top, Andreea (care este si managerul studioului) si Laurentiu au incheiat cu brio cursurile predate de catre specialistii Jasmin, iar cunostintele lor au fost apreciate la final cu diplome de traineri certificati Jasmin.

 

 

Prezenta SmartChat Studio la aceste seminarii speciale nu a fost una intamplatoare, caci noi ne mandrim cu o colaborare apropiata, dar si de lunga durata cu principalul nostru site partener LiveJasmin.com.

Legatura stransa pe care o avem cu acest site este demonstrata prin nenumaratele intalniri oficiale de-a lungul anilor, dar si prin faptul ca nu este prima noastra vizita la sediile oficiale Docler Holding (compania care detine brandul Jasmin).

 

 

Zilele s-au incheiat cu o extravaganta petrecere pe un vapor la malul Dunarii, presarata cu sampanie, muzica buna si luxul specific tuturor evenimentelor Jasmin.

 

 

Suntem recunoscatori pentru aceasta oportunitate de a invata mai mult, de a ne dezvolta alaturi de cei mai buni oameni din vestita companie rosie de camming online si asteptam cu nerabdare urmatoarea editie din toamna alaturi de modelele noastre de top.

Share this post