SmartChat a primit noi premii care dovedesc faptul că am dus videochatul la un alt nivel!

Premiile reprezintă, printre altele, un motiv de mândrie pentru noi, echipa SmartChat. Vorbim despre un detaliu care ne încurajează să mergem în continuare pe același drum, cu accent pe performanță și cu dorința de a ajunge tot mai sus. Iar ori de câte ori primim noi premii, avem dovada clară că suntem pe drumul cel bun.

Septembrie a fost o lună în care noi premii au ajuns în vitrinele SmartChat. Iar asta deoarece am fost invitați la unul dintre cele mai mare evenimente din această industrie. Prin urmare, am fost răsplătiți cu câteva noi premii importante, de renume, cu care nu putem să nu ne mândrim.

Care sunt noile premii pe care le-am primit?

Te întrebi care sunt noile premii adăugate în vitrina deja tot mai puțin încăpătoare? Ei bine, vom vorbi despre ele în rândurile imediat următoare. Înainte de toate, ar trebui să precizăm faptul că aceste premii au fost câștigate în cadrul evenimentului AWSumit, eveniment care anul acesta a fost găzduit de Crowne Plaza, din București. Este poate cel mai mare eveniment din lumea videochatului, drept urmare s-a desfășurat timp de 3 zile.

Este un eveniment la care numeroase studio-uri de videochat din întreaga lume au participat, prin urmare competiția a fost foarte strânsă. Dar asta nu a fost o problemă pentru noi. Chiar și în aceste condiții am fost premiați, ceea ce ne bucură nespus de mult.

Care sunt premiile pe care le-am primit?

Ei bine, am adus acasă premiul Best Premium Studio, al cărui nume vorbește de la sine, așa că nu mai trebuie să insistăm noi pe această temă. Alegi să colaborezi cu SmartChat? Ar trebui să știi că vii la Best Premium Studio!

De asemenea, unul dintre modelele din familia SmartChat a primit premiul Best European Model ceea ce reprezintă un motiv de mândrie precum și un argument conform căruia oferim condiții excelente pentru practicarea videochatului!

Te încântă și pe tine ideea de a avea alături cel mai bun model din Europa? Cu siguranță vei avea o mulțime de lucruri de învățat de la ea. Și sigur vei primi o mulțime de sfaturi ce te vor ajuta să ajungi și tu la cel mai înalt nivel.

Împreună putem câștiga noi premii ce ne vor duce pe cele mai înalte culmi ale succesului! Iar tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, pentru că mai apoi noi ne vom ocupa de restul detaliilor. Sună bine? Dă-ne un telefon și în cel mai scurt timp vei fi parte din familia SmartChat!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Discută cu noi
1
SmartChat
Buna! Cu ce informatii te putem ajuta?