Smart Chat Rewind 2018

Ne mai despart câteva zile de noul an, de un nou început, și iată-ne! Privim cu oarecare melancolie în trecut și ne aducem aminte cu drag de unde a început totul. Povestea noastră a început acum 7 ani. Stai, am spus 7 ani? Da! Cine și-ar fi închipuit vreodată că poți să realizezi atât de multe lucruri în 7 ani?

Au trecut 7 ani, 7 ani cu bune, cu rele, cu suișuri, cu coborâșuri, dar când privim cât de sus am ajuns, parcă prindem forțe și curaj și vrem să ajungem și mai sus, vrem să ajungem în vârf!

Anul 2018 a fost pentru noi un an cu adevărat plin, din toate punctele de vedere. Când privim în trecut, parcă vedem toate evenimentele importante ce s-au desfășurat, toate așa derulate una după alta ca niște flashback-uri. Nici nu știm cu ce să începem. Care e povestea studioului nostru pentru anul 2018?

Povestea anului 2018 a început cu o deplasare la Predeal pentru o ediție aniversară AwSummit în luna Februarie. A fost un prim început pentru noi, un început promițător, un început ce știam că avea să ne ducă departe!

SmartChat-AwSummit

Următorul capitol al poveștii noastre se poate localiza în timp undeva prin luna martie, mai exact pe 8 Martie. Și pe lângă faptul că ne-am distrat și am petrecut de minune în club, noi am sărbătorit pe 8 martie și independența financiară a femeii! Pentru că au trecut de mult vremurile când femeia era casnică, pentru că o femeie independentă e o femeie stăpână pe propriile ei alegeri și pe viața ei!

De Paște, a urmat un alt eveniment special. Am fost la Lisabona, la The European Summit să învățăm să fim și mai buni! Am rămas cu lucruri prețioase, lucruri ce ne-au ajutat și ne vor ajuta foarte mult pe viitor, pentru că asta e cheia succesului: să nu te oprești niciodată din învățat!

SmartChat-The-European-Summit

Pentru că ne place să ne recompensăm modelele, niciodată nu ne-am dat în lături în a oferi premii. Și nu orice fel de premii! Nu au trecut niciodată mai mult de 3 luni fără ca să desfășurăm un concurs, să oferim bijuterii sau telefoane și fără ca să ne răsfățăm modelele!

SmartChat-Galati-premiu-modele-videochat

SmartChat-Jasmin-Academy-Budapeste

 

Povestea noastră a continuat cu o experiență unică și superbă. Am participat la prima ediție Jasmin Academy Budapeste și astfel, avem traineri certificați Jasmin, traineri cu care ne mândrim și care au contribuit foarte mult la evoluția spectaculoasă din ultima vreme.

 

 

 

Punctul culminant al poveștii noastre, îl reprezintă participarea la AwSummit Mamaia. Am participat cu toții, toată echipa, ne-am distrat pe cinste și am câștigat premii cu care ne mândrim!

SmartChat-Galati-AwSummit-Mamaia

A urmat o vară de-a dreptul nebună! O vară plină de premii, de distracție și de încasări record! Fetele noastre au obținut sume de neimaginat, anul acesta, am bătut cu adevărat recordul la ceea ce înseamnă bani! Dar mai bine să lăsăm pozele să vorbească!

SmartChat-Castiguri-modele-videochat

SmartChat-Galati-Castiguri-modele-videochat

Studio-videochat-SmartChat-Galati-Castiguri-modele-videochat

Odată cu venirea toamnei, a urmat și cea de-a doua ediție The European Summit la Praga, Bcams și Jasmin Academy, noi oportunități pentru noi, oportunități de care am profitat și care ne-au ajutat să creștem!

Să nu uităm să specificăm și de faptul că am lansat programul SmartChat Elite, un program prin care ne răsfățăm modelele! Pentru că le prețuim și credem în munca lor, fetele au avut ocazia să-și facă diverse operații estetice sau să plece în vacanțe de vis.

Iar acum, pentru că trebuie să marcăm acest an genial ce ne-a adus atât de multe câștiguri, am organizat un concurs pentru o vacanță în Dubai plus bani de cheltuială, vouchere, tratamente cosmetice, carduri de cumpărături și multe alte surprize!

Te așteptăm în echipa noastră ca să ne ajuți să scriem povestea anului 2019!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email