Sefa de promotie cu cariera in videochat

Sefa de promotie cu cariera in videochat

Ea e Misha, sefa de promotie de la Universitatea Dunarea de Jos din Galati pe specialitatea farmacie!

Misha-model-videochat-smartchat-studio

Stiti voi, Misha e modelul care a ales o cariera in videochat in schimbul jobului de farmacista. Toata lumea isi pune intrebarea de ce? De ce o fata model ca Misha, exemplu pentru cei din jurul ei, a ales meseria de model de videochat?

E simplu! Aici a gasit ceea ce isi dorea. Un job bine platit, o echipa super care a stiut in permanenta sa-i aprecieze calitatile si sa o ajute pentru a evolua in cariera.

Ca farmacist se castigau ceva bani dar nu destul pentru ca Misha sa isi poata permite la varsta de 25 de ani sa isi cumpere propria masia, nou nouta.

Cel mai tare a fost marcata de sistemul defectuos din Romania care nu promoveaza valorile asa cum ar trebui.

O simpla cautare pe Google si ne-a gasit pe noi

Ne-a povestit si noua cum a fost la interviu si ce a motivat-o sa ne aleaga.

Intr-o seara ii veni o idee care avea sa-i schimbe viata. O simpla cautare pe Google i-a schimbat viata. Ne-a gasit pe noi si a programat un interviu cu Andreea, manager al studioului nostru de videochat.

A fost destul de transanta chiar de la inceput, a pus foarte multe intrebari la care se pare ca a gasit raspunsul de care avea nevoie.

Placut marcata de faptul ca nu a fost intampinata cu inflorituri si linguseli, Misha a ales sa incerce. La noi totul e transparent: acesta e jobul, asta se face, atat se castiga.

A urmat o perioada de training dupa care a inceput sa se descurce singura si chiar sa obtina rezultate excelente.

Intr-o zi o colega a intrebat-o: Misha, de ce ai ales SmartChat?

Misha: Simplu. Aleg mereu calea cea mai rapida catre succes!

Misha este o fata muncitoare si visatoare. Pe viitor doreste ca din veniturile obtinute din videochat sa isi deschida un business in domeniul productie de cosmetice.

Ideile sale demne de urmat de multa lume o vor propulsa tot mai sus in cariera de model cat si in viata de zi cu zi in societate.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email