SmartChat-studio-videochat-galati

Profesionalism pentru promovarea modelelor

Dorim ca intreaga activitate a studio-ului nostru sa poata fi descrisa folosind un singur cuvant: profesionalism. Iar tot acest profesionalism poate fi obtinut numai prin implicarea directa a fiecarui membru din echipa SmartChat.

Asa cum am mai spus-o deseori aici pe blogul nostru, concurenta in videochat este una acerba. Iar de cele mai multe ori diferenta intre studiouri se face prin munca si profesionalismul de care dam dovada. Acestea sunt mijloacele cu ajutorul carora incercam sa obtinem cat mai multe colaborari cu modelele de videochat.

Echipa de productie in cadrul unui studio de videochat este foarte importanta. In spatele tuturor studio-urilor si a modelelor de succes se ascunde o echipa de productie care a muncit zeci de ore pentru a obtine un video teaser de efect. Am descoperit demult acest truc si ne-am dorit sa ne folosim de el pentru a ne evidentia.

Ne-am dorit sa colaboram cu o echipa de productie cat mai experimentata si cu un bagaj bogat de cunostinte in domeniu. Din pacate in orasul nostru nu am gasit o echipa de productie care ne satisfaca asteptarile. Acesta nu a fost insa un motiv pentru a ajunge compromisuri asa ca nu am renuntat la ideea de a obtine ceea ce ne-am propus.

Drept urmare, am inceput o colaborare cu o echipa de productie care vine din Bucuresti pentru a filma video teasere profi si de succes pentru SmartChat, echipa carora le datoram o mare parte din meritele pentru ceea ce suntem astazi.

Am fi putut la fel de bine sa alegem o firma de productie din Galati insa aceasta alegere ar fi insemnat sa compromitem singuri succesul studio-ului.

Mergem pe principiul „fapte, nu vorbe!” deoarece simplele cuvinte frumoase nu ar putea obtine niciodata performantele si rezultatele excelente pe care SmartChat le-a obtinut in decursul celor 8 ani de cand activam in domeniu. Toate premiile obtinute de SmartChat ne arata ca toata munca noastra nu a fost in zadar.

Nevoia unor video teasere bine realizate

Multe persoane, atat din randul celor din domeniul videochat-ului cat si din afara acestui domeniu, se intreaba de ce este atat de necesara realizarea unor video teasere profi. Iata care sunt raspunsurile noastre:

Fiecare model de videochat are conturi pe mai multe platforme de videochat prin intermediul carora interactioneaza cu diferiti clienti. Doar ca pe acele platforme mai sunt prezente o multime de alte modele de videochat din intreaga lume. Iar intre acestea are loc o lupta acerba pentru afirmare.

Cum poti iesi in evidenta ca model de videochat pe o platforma unde activeaza cateva mii de alte modele? Raspunsul este simplu: cu un profil atragator.

Nu numai ca sunt necesare sedintele foto pentru a obtine fotografii profi cu ajutorul carora sa atragi noi clienti ci totodata video teaserele sunt si ele foarte importante. Un video de prezentare bine realizat poate fi acel detaliu care va convinge utilizatorii sa te aleaga pe tine.

Pentru noi succesul modelelor cu care colaboram este foarte important iar de aceea ne dorim sa facem tot ceea ce depinde de noi pentru ca ele sa-l cunoasca.

Mai jos am atasat un exemplu de video teaser realizat de catre echipa de productie cu care noi colaboram:

Calitate si profesionalism! Acestea sunt calitatile cu care ne mandrim.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email