Pijama Party la sediul SmartChat Studio

Stim cu totii ce ati auzit pana acum despre studiourile de videochat sau poate chiar ati avut pana acum experiente in astfel de locuri in care nu doar ca nu poti progresa ca si model, dar nu este asigurat nici macar un minim de confort atat de necesar in job-ul asta. Stim de povestile in care fetele erau inchise cu cheia in camere, stim si de povestile cu „amenzi” usturatoare doar pentru ca ai intarziat 5 minute.

SmartChat Studio considera aceste comportamente ca fiind abuzive si in total contrast cu drepturile umane. Condamnam 100% acest gen de regulament intern, caci pentru noi este foarte important ca modelele sa se simta nu doar in siguranta, ci si confortabil la locul de munca. Pentru SmartChat Studio, videochat-ul nu inseamna doar munca, ne place sa ne si distram. Astfel ca organizam constant iesiri impreuna la bowling, paintball, in club sau alte activitati recreative. Iesirile cu intreaga echipa sunt o oportunitate de a ne cunoaste mai bine si de a crea confortul interuman atat de necesar pentru performanta.

Cea mai recenta activitate de grup a fost o mult asteptata Petrecere in Pijamale! Am invitat toate modelele la o seara de distractie intre fete cu o singura specificatie: vestimentatia obligatorie, pijamalele! Ce s-a intamplat mai exact? Am cumparat tot raionul de snacks-uri, de la chipsuri pana la bomboane de ciocolata si Nutella! Drinks were on us, iar turile nesfarsite de shot-uri au fost vedeta serii!

Bun, dar ce am facut mai exact? Principalul joc al serii a fost “Adevar sau Provocare”. Cateva ore de dezvaluiri amuzante, cat si intime, dar si provocari inventive care au instaurat starea de bine si de relaxare. Un alt joc amuzant a fost “Eu niciodata” – un joc amuzant in care poti afla lucruri simpatice despre prietenii tai, fara varianta de provocare ca in primul joc. Regulile sunt simple, fiecare spune pe rand ceva ce nu a facut, iar cine a facut lucrul respectiv, este obligat sa bea o gura din paharul sau. Desigur, daca si tu ai facut asta, trebuie sa bei si tu alaturi de ceilalti participanti la joc. Rezultatul? Rasete interminabile si un party reusit!

Si nu ne-am oprit aici! Ne consideram norocosi ca avem un sistem audio capabil sa faca intreaga cladire sa vibreze, iar sediul nostru nu e nici pe departe mic. Pentru cateva ore, SmartChat Studio s-a transformat in cel mai dorit club din Galati! Iar dansurile ar fi putut fi considerate incendiare daca vestimentatia noastra ar fi fost alta decat pijamale amuzante.

Spre dimineata, cand oboseala si, de ce sa nu recunoastem, alcoolul, ne-au ajuns din urma, atmosfera s-a calmat prin discutii diverse: de la detalii tehnice de setat camerele web, pana la preferintele in zona de dulciuri, dar si destainuri intime cu o incarcare emotionala puternica.

Desi a 2-a zi, nu a fost aproape nimeni capabil de munca, incepand cu modelele, pana la oamenii din echipa, suntem mai mult decat incantati ca am reusit sa oferim un moment de respiro mult meritat pentru toata lumea. In experienta noastra de peste 6 ani, am invatat ca, chiar si la munca, nu e totul despre munca. Oamenii nu trebuie tratati ca pe niste roboti, cu atat mai mult cu cat sentimentele si starea mintala generala influenteaza direct comportamentul uman, deci si modul in care se lucreaza. Am observat ca zicala “O nevasta fericita, o casnicie fericita” se aplica si in domeniul nostru, respectiv, “Un model fericit, un business fericit”.

SmartChat Studio este fericit, cand toata lumea este fericita! Acesta ar putea fi motto-ul nostru! Daca te-am facut curioasa, sun-o pe Andreea, managerul nostru, la 0758 574 292 si programeaza-te pentru un interviu. Ea iti va raspunde la toate intrebarile tale legate de acest domeniu si iti va oferi informatiile de care ai nevoie pentru a te alatura echipei noastre! Poti afla mai multe despre ce oferim noi apasand aici.

Share this post