Model de succes

Dupa peste 9 ani de activitate, dupa ce am ajutat modele sa ajunga in topurile site-urilor de profil, dupa premii castigate si zeci de modele cu vise (case, masini, operatii estetice ) indeplinite, consideram  ca avem dreptul de a scrie despre cum ar trebui sa fii tu ca model de videochat pentru a deveni un model de top in cadrul SmartChat Studio Galati, in 7 pasi relativ simpli:

 

Atitudinea

Atitudinea este factorul cel mai important. O atitudine pozitiva atrage oameni, iar noi asta cautam: sa atragem membrii. Poti sa fii cea mai frumoasa femeie de pe planeta, poti avea o engleza impecabila, dar daca atitudinea nu este una pozitiva, indreptata spre succes atunci nu iti vei atinge niciodata potentialul maxim.

Ambitia

Videochatul nu mai este de mult un domeniu usor. Este un domeniu unde se pot castiga sume fabuloase de bani, dar pentru a ajunge la ele trebuie sa ai rabdare si foarte multa ambitie. E posibil sa nu ai succes din prima zi, chiar foarte posibil, dar daca ai ambitie si crezi in tine si in noi ca studio, cu siguranta vei ajunge la incasarile dorite.

Chef de munca

Daca vrei sa fii model de top nu o poti face cu un program lejer, vacante peste vacante si week-end-urile petrecute in club :). Performanta, in orice domeniu necesita niste sacrificii si chef de munca. Asa ca daca doresti sa ajungi acolo sus in top, unde este foarte frumos si incasarile sunt foarte mari, trebuie sa iti petreci mai multe ore la munca si mai putine distrandu-te.

Business

Trebuie sa gandesti business. Trebuie sa intelegi ca investitiile sunt necesare. Trebuie sa intelegi ca desi o pereche de pantofi care costa 1000 ron pot parea scumpi la prima vedere, daca aduc venituri de 5000 ron atunci sunt de fapt foarte ieftini. Noi ca studio investim o buna parte din profitul lunar in reamenajare, promotii pentru modele, concursuri, iesiri, etc., pentru ca doar asa poti face performanta pe termen lung. Ca model este acelasi lucru: daca vrei sa faci performanta pe termen lung trebuie sa investesti si sa gandesti business.

 

Imaginea

Chiar daca poate mama natura nu te-a inzestrat cu calitati de fotomodel, sunt foarte multe trucuri prin care poti corecta sau ascunde defectele si scoate in evidenta trasaturile care te fac deosebita. Din acest motiv te incurajam sa mergi la sala, sa duci un stil de viata sanatos, sa apelezi cat mai des la hair-stylist si de ce nu, sa accesezi bonusurile noastre si sa-ti faci operatii estetice pe care stim ca ti le doresti ­čÖé

 

Cooperare

Degeaba ai o echipa de specialisti in spate daca nu le asculti sfaturile. Marele avantaj de a lucra intr-un studio de top este ca ai intotdeauna in jurul tau oameni profesionisti cu experienta in domeniu. Ei te pot sfatui, te pot ajuta, dar la final tu esti cea care trebuie sa puna in practica si sa le accepte ajutorul. Daca nu vei lucra in echipa si nu vei avea incredere in cei din jurul tau nu vei reusi sa profiti de pe urma experientei lor.

 

Acceptarea job-ului

Despre videochat sigur ai auzit multe lucruri negative. Lumea este invidioasa si nu vorbeste tocmai frumos despre modelele de videochat, dar nimeni nu iti ofera o alternativa, nimeni nu iti plateste facturile. Daca vei fi relaxata, daca nu vei sta cu gandul la „ce spune lumea” si iti vei dedica energia in a merge cat mai rapid pe drumul tau spre top, atunci acest drum va fi mult mai scurt si incununat de succese.

 

Poate cei 7 pasi expusi mai sus ti se par greu de parcurs. Poate crezi este imposibil sa-i parcurgi. Din acest motiv suntem noi aici. Sa te ajutam, sa te sfatuim, sa fim alaturi de tine pe acest drum.

Mai jos vei vedea de ce se merita sa muncesti in acest domeniu cu mult chef si spor ­čÖé

CASTIGURI DE TOP

Stim ca toate studiourile de videochat din Galati promit castiguri de mii de euro. Noi nu promitem nimic, noi doar iti aratam ce am realizat pana acum ca sa poti vedea cu ochii tai unele sume realizate de modelele care au ales sa colaboreze cu noi. Sfatul nostru este sa nu crezi ceea ce ti se spune, ci sa crezi ceea ce vezi cu ochii tai!

Daca urmezi cei 7 pasi expusi mai sus si beneficiezi de toate avantajele oferite de studioul nostru sansele tale de reusita in domeniu sunt maxime!
Este posibil ca in prima luna sa castigi tot atat cat castigi la un job cat de cat bine platit din Galati, dar diferenta fata de acel job, unde peste un an ai avea acelasi salariu, este ca aici nu exista limite la castiguri.

Sa ai performante in acest domeniu nu este usor, nu este posibil sa vii la munca cand vrei, cat vrei, cum vrei si cineva sa stea sa arunce cu dolari. Videochat-ul, ca orice job, necesita anumite sacrificii pentru a ajunge sus, insa odata ce ai ajuns acolo satisfactiile sunt foarte mari.

SmartChat Studio este recunoscut pentru ca ofera modelelor suportul necesar pentru a ajunge in top ( in top la propriu dupa cum vei vedea in pozele de mai jos ). Aceste poze reprezinta castiguri reale ale unor modele ce colaboreaza cu noi.

Alege SmartChat!

Programeaz─â o discu╚Ťie cu noi.
Discut─â cu noi
1
SmartChat
Buna! Cu ce informatii te putem ajuta?