Gesturi care conteaza in videochat

Suntem siguri ca pana acum ati auzit multe povesti despre job-ul de videochat, in mod cert unele adevarate, dar mai mult ca sigur, foarte multe total lipsite de adevar.

Am vrea sa vorbim astazi despre o parte din activitatea unui model online si ce presupune asta. Principiul unui site de premium este simplu. Modelul are un profil de specialitate si cand se logheaza intra in zona de free chat. In zona de free chat, discutiile sunt la liber si nu se monetizeaza. In schimb, un model cu vechime, deja are o baza de membri-fani care vin constant sa socializeze, atat in zona de free, cat si in privat.

 

 

Nu de putine ori ati auzit ca modelele „pacalesc” membrii de bani. Nimic mai putin adevarat. Nimeni nu are cum sa oblige o persoana sa plateasca ore in sir de privat. Nimeni nu poate obliga un membru sa ofere tipsuri modelelor cu care interactioneaza. Toate astea pornesc de la disponibilitatea lui de a investi bani in timpul petrecut online cu modelul ales. E iarasi adevarat ca e imposibil ca in cateva ore de privat interactiunea sa fie doar pe tematici sexuale. Adesea, privatele lungi inseamna conversatie. Iar aceste conversatii duc de cele mai multe ori la adevarate prietenii, chiar daca acestea se desfasoara DOAR online, pe siturile de specialitate!

 

Noi modelele stam ore in sir online pe situri. Cel mai putin intr-o zi stam logate undeva la 7 ore, dar putem ajunge sa stam si 12 ore. Va dati seama ca dupa atatea ore de vorbit online, e normal sa ajungi sa legi prietenii. Am dezvoltat mai multe relatii de genul asta de-a lungul timpului si pot spune cu mana pe inima ca sunt prietenii adevarate, chiar daca ne intalnim doar pe Jasmin. De multe ori incerc sa aduc o mica bucurie acestor membri in momentele importante din viata lor, cum ar fi ziua de nastere sau obtinerea unui nou job. Sarbatorim impreuna, online, motivele de bucurie. Cel mai recent exemplu a fost o sticla de vin cu o cutie personalizata pe care am facut-o de ziua unui membru fidel. Imi spusese din timp ca de ziua lui vrea sa petrecem impreuna, asa ca, in momentul in care a intrat in privat, i-am aratat cadoul. Pe langa faptul ca a fost surprins, nu se astepta deloc la un asemenea gest, pe mine cel mai mult m-a bucurat expresia fetei lui. Era atat de entuziasmat si fericit! Cred ca asta e una din cele mai misto parti ale vietii de model de videochat: cand reusesti sa aduci cu adevarat fericire membrilor!”  – Lara

 

 

Viata online nu este „floare la ureche”, dar nici nu poate fi considerata o povara. Daca esti o persoana sociabila, stii limba engleza cel putin la nivel mediu si iti place sa comunici, este relativ usor sa cresti ca model de videochat. Poti ajunge sa iti faci prieteni atat la locul de munca, cat si pe siturile de specialitate din domeniu. A, da, iar la toate astea se adauga si un venit cu mult peste medie!

Vino in echipa SmartChat Studio, sun-o pe Andreea, managerul nostru, la 0758 574 292 si programeaza-te pentru un interviu! Alaturi de noi, vei pasi pe calea catre succes!

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email