Diferenta dintre Videochat de Acasa sau de la Studio

Avantaje pe care nu le ai acasa:

Atunci cand muncesti intr-un studio de videochat, ti se pun la dispozitie un numar de avantaje pe care nu le poti avea acasa.
Ai parte de ajutor constant de la o echipa de traineri profesionisti cu ani de experienta in domeniu si care sunt mereu gata sa te invete sa iti pui in valoare atuurile. Vei avea posibilitatea sa discuti atat cu staff-ul cat si cu alte modele care fac asta de mai mult timp si vei putea primi sfaturi si sa inveti din greselile lor. Cand faci parte dintr-o echipa, nu trebuie sa te confrunti cu necunoscutul singura si orice problema se rezolva mai rapid.

Dotari de ultima generatie pentru cea mai buna performanta:

Studioul este dotat cu aparatura de ultima generatie, care iti asigura un nivel de calitate foarte inalt atunci cand esti online. In cazul in care apar probleme, vei avea mereu pe cineva care sa le rezolve. In cazurile in care pica site-ul, te vezi rau pe camera sau ti se inchide calculatorul, noi stim exact ce trebuie facut pentru a repara situatia. Statistic vorbind, incasarile cresc atunci cand aparatura este de cea mai buna calitate si problemele apar cat mai rar posibil.

Conditii superioare, special gandite pentru a-ti oferi confortul pe care il meriti:

Ca tot vorbeam de conditii, studioul are camere special amenajate pentru a-ti face munca cat mai placuta si usoara. Toate camerele sunt aranjate pentru a avea cele mai bune rezultate posibile. De la covor pana la culoarea peretilor, totul este amenajat pentru a te pune cat mai bine in evidenta.

Pentru a ne asigura ca atunci cand vii la studio, vii cu drag si esti mereu pregatita de munca, noi am decis sa fim putin mai extra. La studioul nostru vei gasi mereu, mancare gatita, de la ciorbe pana la salate, cafea proaspata pentru ca avem aparat profesionist de facut cafea si boabe proaspat prajite livrate mereu, zile dedicate dulciurilor pentru a va rasplati munca depusa si multe altele.

Consideram ca toate aceste lucruri si multe altele, fac studioul nostru sa fie mult superior videochatului de acasa. Acum ramane doar sa vii sa vezi cu ochii tai si sa te decizi daca e adevarat sau nu.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email