DESPRE VIDEOCHAT

Pe scurt videochatul este interactiunea audio-video-text intre doua persoane prin intermediul internetului. Ce stim noi in Romania drept videochat este un serviciu oferit de catre femei si barbati catre persoane din afara tarii in care acestea isi vand practic timpul lor catre aceste persoane. Este bine stiut si nu vream sa ascundem asta ca videochatul asa cum il stim noi are si o parte erotica, pentru a putea oferi o experienta completa de „relatie de la distanta”.

Istoria videochatului adult

Pe plan mondial, oficial, videochat-ul a aparut la mijlocul anilor 90, insa mai serios acesta a inceput sa fie practicat prin 1998.

Primul site de videochat lansat a fost iFriends si pentru ca a fost o idee noua, o idee care a prins, aceasta a fost copiata, in prezent existand sute de site-uri dedicate videochat-ului.

O data cu popularizarea internetului si cu scaderea preturilor aparaturii necesare pentru videochat, aceasta industrie a inceput sa se dezvolte cat mai mult, mai ales dupa perioada 2004-2005.

Tot atunci au aparut si cele mai multe site-uri de videochat, insa acestea continua sa apara chiar si astazi.

Tipuri de site-uri de videochat

In zilele noastra exista doua categorii principale de site-uri de videochat: Site-uri premium sau freemium

Site-urile Premium sunt cele care se bazeaza pe interactiunea unu la unu, in care modelul este platit de catre un singur membru, de obicei pe minut pentru a petrece timp in compania lui.

Site-urile Freemium sunt cele care permit modelului sa primeasca bani de la toti membrii care se afla in camera ei simultan. Interactiunea nu este privata, este ca sa facem o paralela, ca o emisiune tv interactiva.

Videochatul in prezent

Desi Romania nu mai este numarul 1 in videochat ca numar de persoane care activeaza in acest domeniu este o certitudine ca peste 100.000 de romani activeaza in acest domeniu. Este clar un domeniu care poate produce venituri foarte mari indiferent de situatia tarii in care ne aflam. Chiar daca poate produce venituri mari videochatul a evoluat foarte mult in ultimii 5-10 ani si s-a profesionalizat foarte mult. In trecut aproape oricine putea avea castiguri bune in acest domeniu dar in ultimii ani sa inregistrat o profesionalizare a domeniului iar cerintele tehnice, de cunostinte, seriozitate, etc pentru a performa in acest domeniu. Din acest motiv desi in trecut era un echilibru intre cei practicau aceasta activitate singuri ( modele de acasa ) si cei ce lucrau in cadrul unui studio era achilibrat, in prezent este clar ca oricine vrea sa aiba castiguri serioase in acest domeniu trebuie sa lucreze cu un studio performant pentru a primi ajutorul necesar.
Videochatul in Romania a devenit cu adevarat o industrie legala, de succes, care ofera o oportunitate pentru multe persoane de avea venituri de mii sau chiar zeci de mii de dolari lunar fara stres, intr-un mediu de lucru cu mult peste ce se practica in romania

Videochatul in viitor

Videochatul inca se dezvolta si se reinventeaza. Cu toate crizele si pandemiile videochatul a dovedit ca este o industrie stabila care creste de la an la an.

Multe activitati se muta in online iar socializarea este una dintre ele.

Este clar ca videochatul in romania va produce din ce in ce mai multi bani in anii care vor veni, mai ales in actualul context. Important este pentru persoanele din Romania sa inteleaga aceasta oportunitate, sa inteleaga ca este o activitate perfect legala si ca momentul pentru a profita de oportunitate este ACUM.

Idei, trairi si momente ​

Aici iti impartasim cateva dintre cele mai interesante experiente, cele mai importante momente ale existentei noastre ca studio de videochat Galati.

Alege SmartChat!

Programează o discuție cu noi.
Discută cu noi
1
SmartChat
Buna! Cu ce informatii te putem ajuta?