DESPRE VIDEOCHAT

Exista multe categorii de videochat, insa noi la SmartChat ne axam mai ales pe videochat-ul de tip „Glamour” si „Hot Flirt”. Acestea ar fi principalele categorii pe care le avem noi in vedere. Dar, pentru ca dorim sa oferim alternative pentru toata lumea, avem mai multe optiuni pentru fetele ce doresc sa lucreze cu noi.

Categorii videochat

Adult

Girl

Este o categorie adult destinata fetelor cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani. Fiind o categorie adult, nuditatea este obligatorie in sesiunile private.

Mature female

La fel ca si in cazul categoriei „Girl”, nuditatea este obligatoire in sesiunile private, aici incadrandu-se femeile de peste 30 de ani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NON Adult

Hot flirt

Atat timp cat discutiile se poarta pe site, ar trebui evitate temele cu tenta sexuala. In timpul sesiunilor private nuditatea este optionala, totul fiind lasat la latitudinea ta.

Soul Mates

Din nou, in aceasta situatie comunicarea conteaza cel mai mult. Indicata este o tinuta casual, iar in cadrul sesiunilor private, inca o data, tu detii controlul.

AFLA MAI MULTE LUCRURI DESPRE VIDEOCHAT

Pe plan mondial, oficial, videochat-ul a aparut la mijlocul anilor 90, insa mai serios acesta a inceput sa fie practicat prin 1998.
Primul site de videochat lansat a fost iFriends si pentru ca a fost o idee noua, o idee care a prins, aceasta a fost copiata, in prezent existand sute de site-uri dedicate videochat-ului.

O data cu popularizarea internetului si cu scaderea preturilor aparaturii necesare pentru videochat, aceasta industrie a inceput sa se dezvolte cat mai mult, mai ales dupa perioada 2004-2005.
Tot atunci au aparut si cele mai multe site-uri de videochat, insa acestea continua sa apara chiar si astazi.

In prezent, atat in Romania cat si in strainatate, industria videochat-ului este foarte variata, existand sute de mii de fete peste tot in lume care au reusit sa isi construiasca o adevarata cariera in acest domeniu, iar Romania este una din tarile care se afla in topul carierelor de succes in acest domeniu.

Industria videochat-ului este perfect legala oferind sansa unui loc de munca stabil oricarei fete care cauta acest lucru.
Tocmai de aceea multe fete iau in considerare aceasta optiune avand in vedere faptul ca in prezent sunt foarte putine domenii de munca ce ar putea sa iti ofere atat stabilitate cat si multumire financiara.

Videochat-ul este intr-adevar un stil de munca libertin, dar care ofera control total modelului.
Libertatea de alegere a programului, a discutiilor si a modului de interactionare cu membrii sunt din nou niste avantaje pe care aceasta industrie le ofera.

VREAU SA APLIC LA JOB

completeaza formularul de mai jos, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp