Alege sa lucrezi legal

Despre videochat legal…

    Despre videochat ai auzit multe. Pentru ca s-au vorbit multe, se vorbesc si o sa se mai vorbeasca. Cel mai probabil ai auzit majoritar de rau si asta pentru ca vestile rele se propaga cel mai rapid. Probabil si pentru ca multe sunt adevarate. Fiecare avem in cercul nostru cel putin o cunostinta care stie pe cineva care a lucrat undeva intr-un studio de videochat. Si ai auzit ca e nasol. Ca patronul inchidea fetele in camera cu cheia, ca uita sa dea toti banii, ca le lasa pe saracele fete de izbeliste peste noapte singure. Contract? Glumesti? In domeniul asta nu se lucreaza legal. Shhh, e rusinos si oricum, banii vin de afara, lasa, de ce sa platim taxe? Pai cum, ti-i dau direct in mana, faci bani multi rapid, doar ai incredere in mine, nu? Din pacate nu sunt povesti. Industria nationala de videochat a inceput sumbru, in apartamente minuscule din cartiere indoielnice de provincie, business-uri ilegale conduse de oameni dubiosi.
    Ce nu ti-a spus nimeni pana acum e ca „afara” (ce ne mai place in vest!) industria asta e luata cel putin la fel de mult in serios ca si domeniul sanitar sau bancar sau (mai pune tu ceva ce iti suna mare si onest). De ce? Pentru ca doar asa poti sa evoluezi, iar o conduita corecta din toate punctele de vedere nu poate sa duca decat la o dezvoltare economica atat personala, cat si nationala. Sunt putine studiouri in Romania, cu precadere in Galati, care au inteles inca de la inceput acest lucru si au actionat ca atare. Rezultatele se observa detasat, asta pentru cine are ochi sa vada si bun simt sa cerceteze piata. Un studio serios o sa lucreze cu tine cu un contract foarte clar stabilit. Si da, banii o sa-i primesti in contul tau personal, transferati de firma studioului, conform castigurilor acumulate si procentelor stabilite. Totul e la vedere, pentru ca mereu ai acces si singura la incasari.
    De ce ne permitem sa vorbim atat de liber despre ce se intampla in studiourile de videochat din Galati si nu numai? Pentru ca noi suntem unii din acei 5% din tara care lucram onest, cu cartile pe fata si cu taxele la zi. Si asta o poti verifica. Ce nu ti-am zis mai sus si desi se intelege, o lamurim in ceea ce urmeaza, este ca lucrand legal, ai aceleasi avantaje pe care le are orice angajat cu acte in regula. Vei avea si tu toate darile platite la stat, ceea ce aduce de la sine beneficii, cum ar fi asigurarea medicala, iar pentru viitor, pensie. Sa iti mai spunem si ca atunci cand lucrezi la negru, nu doar angajatorii tai fac evaziune fiscala, ci si tu? Te lasam pe tine sa cauti posibilele consecinte, noi doar iti spunem ca viata ta nu va fi decat temporar roz.
    Iti sugeram, prieteneste si cat de obiectiv putem, sa alegi corect atunci cand iei decizia de a te angaja intr-un studio de videochat. Incearca sa fii sincer cu tine si sa nu alegi o solutie de moment. Iti mai spunem ca de multe ori, castigurile nu sunt atat de mari (cel putin la inceput) precum o sa te amageasca altii ca sunt. Acest job nu este o joaca! Implica multa munca si daruinta. Si doar alaturi de o echipa profesionista care te poate ghida cu sfaturi pertinente si care e alaturi de tine 24/24, poti ajunge sa castigi cat toata familia ta la un loc. Te mai sfatuim sa le ceri angajatorilor statisticile fetelor si sa nu te bazezi doar pe vorbele lor. Noi iti putem arata cum evolueaza atat fetele noi, cat si cele cu vechime.
    Noi speram ca acest articol a fost unul informativ si ca am facut putina lumina in acest domeniu pentru cei care nu stiu nimic despre asta. Si daca tu consideri ca ti-am starnit curiozitatea, te invitam sa ne suni (0758 574 292) pentru o programare de interviu unde vom povesti mai multe.

Share this post