Rulează videoul

CE ESTE SMARTCHAT STUDIO?

Este locul unde noi nu ne simtim ca la job, ci ne simtim ca acasa.

Avem o filosofie si un mod de lucru foarte simple: Incercam sa ajutam fiecare model in parte sa isi atinga potentialul maxim. Fiecare persoana conteaza. Nu avem modele importante sau mai putin importante. Cand te vei alatura echipei noastre, vei beneficia de tot suportul nostru indiferent de vechime, incasari sau orice altceva.

SmartChat Studio este un studio de videochat infiintat in anul 2011 de o echipa tanara si dornica de inovatie, care in timp a evoluat, devenind un reper in domeniul videochat-ului.

Nu este cel mai mare studio de videochat din lume, dar este locul unde fiecare persoana conteaza, unde fiecare persoana este ajutata sa isi atinga potentialul maxim. Din acest motiv, depunem efort neincetat si multa pasiune pentru ca tu, viitor model de videochat din Galati sa ai incasari de top si in acelasi timp sa te bucuri de un loc unde sa nu te simti ca la job.

„Dedicati performantei” este sloganul nostru! Acest slogan ne defineste perfect: progres continuu, inovatie, si crestere personala si materiala atat pentru noi, membrii staff-ului cat si pentru modelele care colaboreaza cu noi.

Fondatorii SmartChat Studio

Putem sa spunem ca avem cea mai buna echipa din domeniu! Desi studioul nu are o capacitate mai mare de 20 de locuri, avem o echipa numeroasa dar si competenta pentru a te ajuta pe tine, viitor model la SmartChat Studio. Chiar daca esti model de videochat aflat la inceput de cariera sau esti model cu experienta care vrea sa evolueze, la SmartChat nu vei fi niciodata singura, intotdeauna vei fi ajutata de catre echipa noastra. Consideram ca partea tehnica si partea de logistica sunt doar o mica parte din puzzle-ul care se numeste "succes". Succesul este generat in cea mai mare parte de oameni bine pregatiti si dornici de performanta.

razvan

Razvan

CEO

Persoana care se ocupa de administrarea studioului de videochat inca de la inceputuri, din 2011. Cu o vasta experienta, atat in videochat, cat si in alte domenii ca juridic, tehnic si marketing, Razvan a contribuit semnificativ la performantele studioului. Persoana cunoscuta in industrie, a fost invitat sa vorbeasca la seminariile din cadrul evenimentelor AwSummit Mamaia sau TES Barcelona despre legalitate in domeniul videochatului, despre dezvoltarea unui studio de videochat performant si despre cum sa ajungi un webcam model de top. Razvan planuieste sa duca mai departe proiectul SmartChat Studio alaturi de alte proiecte care sunt in desfasurare.

andreea

Andreea

MANAGER & PHOTOGRAPHER

Andreea te va intampina la SmartChat Studio. Ea raspunde la telefonul pentru interviuri, cu ea vei avea prima intalnire si tot cu ea vei realiza si sedinta foto profesionala necesara profilului tau online. Cu o experienta notabila in aceasta pozitie, Andreea este intotdeauna la curent cu ultimele noutati din domeniu si are o relatie stransa cu partenerii nostri. Ea este in mare masura responsabila pentru crearea modelelor de succes din cadrul SmartChat Studio prin trainingul acordat acestora, training de care vei beneficia si tu cand te vei hotari sa te alaturi echipei noastre.

PREMII SI NOMINALIZARI

In ultimii 5 ani, SmartChat Studio a fost o prezenta constanta la galele de premiere din intreaga lume. Cele mai importante au fost AwAwards din cadrul AwSummit Mamaia, XBiz Awards din Las Vegas si LaLexpo din Columbia. SmartChat Studio si modelele din cadrul studio-ului au fost nominalizati sau au castigat premii la cele mai importante categorii cum ar fi: Best Studio, Best Cam Model, Most Inovative Studio, Best Shining Studio sau Best European Studio. Mai jos sunt o parte din premiile si nominalizarile cele mai importante pentru noi.

Aceste premii si nominalizari, foarte importante pentru industria videochatului de onoreaza si ne obliga in acelasi timp ca si pe viitor sa ne dedicam performantei!

VREAU SA APLIC LA JOB

completeaza formularul de mai jos, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp