Cum sa alegi un studio de videochat

Alege un studio cu vechime in domeniu! 

SmartChat Studio este unul dintre cele mai longevive si stabile studiouri din Galati. Cu peste 6 ani de activitate, peste 400 de modele colaboratoare, evolutie, satisfactii si inovatie in industria videochat-ului, SmartChat Studio se poate madri astazi cu cel mai modern si mai mare sediu din tot orasul. Dotat cu tehnologie de ultima generatie, studioul nou deschis are o capacitate de 20 de locuri si urmareste sa ofere tuturor cele mai bune conditii de munca, modelelor colaboratoare  nivelul maxim de confort, iar partenerilor un continut calitativ. Peste 6 ani plini de realizari pentru modele SmartChat Studio, unde fetele au avut parte de realizari pe care unii doar si le imagineaza, alaturi de castiguri cu mult peste medie (unul dintre cele mai vechi modele s-a apropiat de pragul de 1 milion de dolari castigati), vise si dorinte indeplinite, dar si prezenta in topurile celor mai mari site-uri din lume inca din primele luni de activitate.

 

Alege un studio premiat in domeniul videochat-ului!

Dovezi ale evolutiei continue si a perseverintei SmartChat Studio stau numeroasele premii si nominalizari la evenimentele si galele internationale organizate in domeniu. Putem aminti o intreaga colectie de nominalizari in cadrul galelor de premiere AW Awards la categoriile „Cel mai bun studio”, „Cel mai inovativ studio”, „Cel mai bun model incepator”, „Cel mai bun model din lume” (premiu castigat de modelul SuperbBianca in 2016), „Cel mai bun studio din lume” (evenimentul XBIZ Awards Las Vegas editia 2017), “Cel mai bun studio din lume”, “Cel mai bun studio romanesc”, “Cel mai bun studio european” in cadrul celui mai mare summit de videochat din America de Sud, Lalexpo, 2017 si cele mai recente nominalizari la AW Awards 2018: „Shinning Live Cam Studio”, „European Live Cam Studio”, „Most professional Live Cam Studio” (ne puteti vota accesand acest link)  Desi un studio mic, de provincie, SmartChat Studio se poate lauda cu prezenta la toate evenimentele importante nationale, dar si din Europa.

 

Alege un studio cu o echipa bine formata! 

Toate aceste merite au un numitor comun: o echipa care a muncit 6 ani fara intrerupere si care a inovat! Desi este greu sa inovezi in acest domeniu, totul a fost construit cu munca de echipa, pasiune, respectarea unor principii, dar si respectarea stricta a legilor si reglementarilor statului roman cu privire desfasurarea acestei activitati. Munca a fost intotdeauna importanta pentru SmartChat Studio, dar mai importante au fost relatiile de prietenie care au fost legate la studio. Totul a fost pus sub accentul familiei si prieteniei, iar echipa a ramas unita atat in momentele de glorie, cat si in cele mai grele. Din acest motiv acum, dupa 6 ani de activitate, SmartChat formeaza o familie frumoasa, care munceste cu pasiune pentru a fi mai buni in fiecare zi.

 

Alege un studio care isi doreste mai mult decat mediocritate! 

SmartChat Studio a fost unul dintre principalii pionieri in privinta legalitatii in videochat, dar si unul din studiourile care s-a implicat foarte mult pentru a ajuta industria in care activeaza sa progreseze. Strategiile practicate de catre echipa de promovare si marketing au fost curate, decente si cu o atitudine indreptata catre business. Mereu fair play fata de parteneri si fata de concurenta, SmartChat Studio a promovat concurenta constructiva, una care poate sa duca doar spre progres. Fidelitatea este un element cheie in cadrul familiei SmartChat. Aceasta s-a indreptat mereu catre modele, dar si catre prietenii nostri de la LiveJasmin, colaborator stabil inca de la inceputuri si catre partenerii care ne-au sustinut de fiecare data cand am avut nevoie si care beneficiaza mereu de continutul nostru de calitate. Echipa SmartChat tinde spre mai mult si doreste sa se perfectioneze, sa ofere servicii de cea mai buna calitate si sa devina mai buna intr-un viitor cat mai apropiat, pentru ca mereu se poate si mai bine, iar acest lucru este confirmat de sloganul studioului „We are not the best… That’s why we try harder!”.

 

Alege un studio lipsit de stres! 

Pe langa munca, nici distractia nu este data la o parte. SmartChat Studio isi motiveaza modelele in fiecare zi sa ajunga acolo unde si-au propus. Nu lipsesc surprizele placute la aniversari, cadourile de suflet, petrecerile de neuitat si nici vacantele in cele mai frumoase locuri, menite sa scoata atmosfera din rutina ca multumire pentru fiecare moment petrecut alaturi de o echipa care se respecta si are grija de oamenii cu care colaboreaza.

 

Alege SmartChat Studio! 

Daca ai peste 18 ani si stii engleza macar la un nivel mediu, sun-o pe Andreea, managerul nostru, la 0758 574 292 si programeaza-te pentru un interviu!

 

Share this post