Cum am celebrat ziua femeii

Pentru SmartChat Studio, 8 martie este inca o zi in care ne bucuram de oportunitatea e a celebra prezenta feminina in viata noastra. Din punctul nostru de vedere, cel mai de pret cadou pe care il putem oferi, pe langa confort si conditii de munca mai mult decat decente, este respectul. Apreciem femeia pentru ceea ce este si reprezinta: putere, ambitie, inteligenta, empatie, independenta. Incercam, de oricate ori avem ocazia, de a ne oferi recunostinta fata de modelele noastre, fie ca sunt niste simple flori, fie ca sunt cadouri de zilele de nastere sau onomastici.

In semn de dragoste, primavara a inceput la SmartChat Studio cu lalele si traditionalele martisoare. Pentru noi este foarte important ca tu sa te simti in largul tau la munca, dar si apreciate. Ne place sa iti punem un zambet pe chip, pentru noi este ceva normal.

Pentru SmartChat Studio, videochat-ul nu inseamna doar munca. Stim cat de solicitant este acest job, asa ca vrem sa iti aratam ca apreciem etica ta profesionala prin mici bucurii si distractii. Cu ocazia zilei de 8 martie am iesit cu totii in club si ne-am distrat pana dimineata. Dovada a distractiei nemarginite a fost ca am mutat petrecerea la studio atunci cand muzica s-a terminat in oras. Si da, stim ca nu e sanatos sa mancam burgeri si cartofi prajiti la 5 dimineata, dar din cand in cand ne mai „alintam” si asa.

Suntem de 7 ani in domeniu si ne mandrim cu faptul ca am fost printre primii pionieri care au lucrat nu doar corect si transparent, dar si 100% in conformitate cu legislatia din Romania. Noi am sarbatorit independenta financiara de ziua internationala a femeii. Fii o femeie puternica si fa primul pas catre adevarata libertate! Sun-o pe Andreea, managerul nostru, la 0758 574 292 si programeaza-te pentru un interviu. Ea iti va raspunde la toate intrebarile legate de acest domeniu si iti va prezenta oferta noastra.  

Share this post