Colega noastra din nou in Top3 Jasmin

Sfarsitul de vara a fost primit cu mare bucurie de catre SmartChat Studio, caci inca o data ne-a fost dovedit faptul ca perseveranta, alaturi de o echipa puternica si unita duc la rezultate promitatoare la nivel international, nu doar local.

Pentru SuperbBianca nu este o premiera prezenta in top-ul periodic, dar faptul ca a ajuns iar pe locul 3 LiveJasmin ii confirma statutul de model premium nu doar al Romaniei, ci chiar international.

SuperbBianca s-a dedicat vietii de camgirl inca din 2013, iar devotamentul ei fata de acest domeniu a adus-o in lumina reflectoarelor odata cu succesul ei fulminant. A fost nominalizata la multe premii din care amintim YNot si XBiz, iar in 2016 a primit titlul de „Cam girl of the Year” la AWAwards. Intotdeauna dispusa sa devina mai buna in ceea ce face, SuperbBianca este un model cu o vointa de fier si cu o atitudine de castigator, fapte ce atrag dupa sine castiguri constante substantiale.

 

“Sunt extrem de bucuroasa ca am ajuns iar in TOP 3 LiveJasmin. Pentru mine este inca o confirmare ca munca si dedicarea aduc mereu rezultate. Uneori mi se pare ireal ca o fata simpla, dintr-un studio de provincie, poate sa atinga culmi atat de inalte. Ce nu intelege multa lume este ca job-ul asta nu este o joaca. Sunt foarte serioasa cu programul de lucru, atat in ceea ce priveste numarul de ore online, cat si constanta cu care intru. Este foarte important sa iti obisnuiesti oamenii cu un anumit orar, pentru ca ei stiu ca te pot gasi mereu. Acord o mare importanta si prezentei mele in social media. Conturile mele de twitter si instagram sunt pline de continut exclusiv, este o modalitate de fidelizare a oamenilor care ma plac. Alt lucru mai putin inteles de putina lume este importanta echipei si a studioului in aceste rezultate. Nu as putea sa fac asta singura, volumul de munca este gigant si in primul rand nu as avea timp sa fac toate astea singura. Dar poate cel mai important este sa iti placa cu adevarat ceea ce faci, iar atunci cand adaugi pasiune la tot ce am spus mai sus, devii din ce in ce mai bun in ceea ce faci. Le sunt extrem de recunoscatoare si le multumesc celor de la LiveJasmin ca mi-au dat oportunitatea de a ma dezvolta atat personal, cat si professional, dar si pentru ca, alaturi de ei, am ajuns sa imi indeplinesc cele mai de neatins vise. Tocmai am implinit 24 de ani, mi-am construit casa mea, conduc o masina frumoasa, am o cariera in plina dezvoltare si nu intentionez sa ma opresc aici! ” – SuperbBianca

Share this post