SmartChat Studio la AWSummit 2017

In perioada 6-9 Iunie , SmartChat Studio va fi prezent in calitate de Gold Sponsor la cel mai mare si mai asteptat eveniment din industria videochat-ului si anume AW Summit care va avea loc la Mamaia, Constanta. Ne place sa fim mereu la curent cu tot ce se intampla in domeniul nostru de activitate, sa aflam lucruri noi si sa impartasim din experienta noastra asadar pe parcursul celor 3 zile vom avea deosebita placere de a ne reintalni cu partenerii nostri, vom putea discuta cu colegii din domeniu si vom participa la seminarii sustinute de persoane ce au cunoscut succesul in acest domeniu.

Colega noastra Bianca ,castigatoare a premiului Best Cam Girl of the Year 2016 , va fi speaker la unul dintre seminarii si va impartasi din experienta ei ca model , mici trucuri si sfaturi utile pentru fetele ce vor sa faca performanta in acest domeniu. Fiecare zi la AWSummit se anunta a fi antrenanta si plina de activitati diverse cum ar fi WaterSports and Parasailling, Shooting Range sau VR Roller Coaster Simulator.

Pe data de 7 iunie va avea loc gala anuala de premiere AWAwards, „oscarurile” industriei de videochat.In cadrul acestei gale vor fi premiate cele mai bune studiouri,site-uri de videochat,modele,terminale de plata,personalitati din bransa sau reprezentanti ai site-urilor si portalurilor de stiri si noutati. Ne bucuram ca dedicatia si munca pe care o investim in fiecare model isi spun cuvantul in fiecare an.

Dupa ce anul trecut unul din modelele noastre a castigat premiul Best Cam Girl of the Year 2016 , anul acesta ne mandrim ca pasiunea si perseverenta modelelor noastre le-au adus nominalizari la urmatoarele categorii :Best Newcomer , Best Entertainment ,Cam girl of the Year , Best Solo Website si Most attractive Model. Cum suntem caracterizati prin progres continuu si inovatie, SmartChat Studio e nominalizat la categoriile Innovative Live Cam Studio si Shining Live Cam Studio. Serile se vor incheia cu cate o mega petrecere asa cum numai  poate organiza. Inca o data avem ocazia de a le oferi modelelor noastre o experienta unica din care vor avea de invatat si unde se vor putea distra. Asteptam cu nerabdare marele eveniment si pe aceasta cale le uram mult succes modelelor noastre.

 

Nominalizari SmartChat Videochat Studio Galati la Aw-Awards 2017

Share this post