idei subiecte de discutie

5 idei de subiecte pentru conversații mai lungi cu clienții tăi

Nu puține sunt situațiile în care îți este dificil să găsești un subiect de abordat atunci când discuți cu clienții tăi. Ba chiar, modelele noastre spun că aceasta poate fi cea mai mare provocare pentru un model de videochat!

Acesta este motivul pentru care am decis să oferim o mână de ajutor prin intermediul acestui articol. Dacă și tu ai fost în situația în care nu ai știut ce subiecte să abordezi atunci când ai discutat cu diferite persoane, articolul nostru îți va fi de folos.

În rândurile următoare îți prezentăm 5 idei de subiecte pentru conversații mai lungi cu clienții tăi:

Interese și Hobby-uri

Înainte de toate, încearcă să descoperi care sunt pasiunile și hobby-urile celor cu care discuți. Aflând acest detaliu, vei avea un punct de plecare excelent pentru discuții lungi și profitabile totodată.

Sigur vei putea lega diferite discuții de hobby-urile și interesele acestora, iar astfel vei obține o conversație animată și plăcută.

De asemenea, dacă ți se oferă această oportunitate, poți discuta și despre propriile pasiuni.

Călătorii

Cine nu iubește să călătorească? Suntem siguri că multe dintre persoanele cu care discuți iubesc călătoriile. Prin urmare, poți discuta despre destinațiile preferate de călătorie ale acestora.

Află care sunt cele mai exotice locuri pe care le-au vizitat și totodată nu ezita să povestești despre propriile experiențe de călătorii.

În acest fel, vei obține acele lungi conversații pe care ți le dorești, ceea ce sigur te va bucura.

Cărți și filme

O altă idee bună pentru conversații de videochat mai lungi este reprezentată de cărți și filme. Întreabă despre cărțile și filmele preferate.

De asemenea, poți solicita informații despre ultima carte bună sau despre filmul văzut de curând. Acesta poate fi un punct de plecare pentru o discuție lungă și mai ales profitabilă.

Muzică

Muzica reprezintă mereu o idee bună pentru discuții! Poți descoperi gusturile muzicale ale clienților tăi și totodată puteți împărtăși păreri despre artiști sau genuri muzicale preferate.

Stil de viață sănătos

Tot mai multe persoane sunt preocupate de un stil de viață sănătos, așa că poți lua în calcul abordarea acestor subiecte. Există o mulțime de teme legate de sănătate și bunăstare, precum sportul, alimentație sănătoasă sau chiar despre hobby-uri legate de wellness, așa cum este yoga sau meditația.

Acestea sunt, așadar, câteva idei simple dar foarte practice de conversații pe care să le porți atunci când discuți cu clienții tăi din lumea videochatului. Încearcă-le și tu iar astfel suntem siguri că vei obține conversații profitabile.

Mai mult decât atât, dacă îți dorești să obții venituri cât mai bune, hai la SmartChat! Va fi o decizie pe care nu o vei regreta, suntem siguri! Vei avea parte de training, astfel încât să știi mereu ce subiecte să abordezi pentru a obține conversații de durată, iar astfel și veniturile tale se vor ridica la nivelul așteptărilor tale.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Discută cu noi
1
SmartChat
Buna! Cu ce informatii te putem ajuta?