SmartChat Studio Vs Covid-19

Cum a fost afectat SmartChat de COVID-19?

Multa lume se intreaba cum a afectat virusul Covid-19 industria videochatului si SmartChat Studio va poate raspunde la aceasta intrebare.

Avand in vedere situatia actuala in lume si faptul ca pandemia a inghetat majoritatea industriilor care nu sunt necesare, industria videochatului inca se mentine la un nivel acceptabil.

O sa fim sinceri si o sa va spunem ca intr-o anumita masura, ne asteptam sa facem fata acestor vremuri si sa ne putem continua activitatea. Echipa SmartChat s-a ocupat de toate pregatirile pentru a asigura cel mai inalt nivel de siguranta pentru staff si modele si putem spune ca am tratat aceast virus cu seriozitate absoluta.

Cateva din masurile luate de SmartChat Studio sunt:

-Covorase Antibacteriene la intrare
-Solutii Dezinfectante pentru igienizarea spatiilor de 2 ori pe zi
-Dezinfectanti de maini si servetele dezinfectante in fiecare camera
Doar luand virusul in serios ne-am permis sa ne continuam activitatea fara intrerupere si am putut asigura un mediu de lucru cat se poate de sigur.

Acum suntem siguri ca va intrebati de starea incasarilor si putem spune ca echipa SmartChat a depus eforturi foarte mari pentru a pastra si chiar depasi standardul cu care ne-am obisnuit legat de incasarile noastre. Datorita eforturilor staff-ului si al modelelor si motivatia de care s-a dat dovada in aceste timpuri, in care este absolut necesar sa aratam un spirit de solidaritate, am reusit sa doboram recorduri de incasari si sa mentinem o atmosfera pozitiva.

Ati fost nevoiti sa faceti reduceri de personal?

Ne mandrim cu faptul ca nu am renuntat la nici un angajat din cauza virusului, ba chiar am reusit sa angajam doi make-up artisti, am reinceput angajarile pentru modele si continuam cu proiecte pe plan intern pentru imbunatatirea imaginii studioului si al modelelor.

Speram ca acest articol a fost informativ iar noi vom fi precauti in continuare si vom continua sa ne dezvoltam ca si echipa si sa luptam pentru un scop comun!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *