smartchat-20000-lei

Cum poti castiga pana la 20.000 lei in doar 3 luni cu SmartChat

Exista multe oferte tentante in lumea videochatului iar fiecare studio incearca sa atraga modelele cu promisiuni care mai de care mai atragatoare. La SmartChat am pregatit insa una dintre ofertele care te vor convinge ca ai gasit studioul cu care iti doresti sa colaborezi! Mai exact, poti castiga intre 10.000 si 20.000 lei, venit garantat, in primele trei luni de colaborare. Asa-i ca suna tentant?

Ti-ai propus ca in 2019 sa obtii castiguri fabuloase din videochat? Oferta noastra te va ajuta sa le obtii!

Am decis sa incepem primavara in stil mare si sa pregatim o oferta de nerefuzat pentru modelele care vor sa lucreze cu SmartChat. Mai exact, daca vei dori sa lucrezi cu SmartChat, vei beneficia de un castig garantat intre 10.000 si 20.000 de lei. Iar totul este foarte simplu!

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de aceasta oferta?

Profitam de venirea primaverii dar si de faptul ca in aceasta luna sarbatorim Ziua Femeii, asa ca dorim sa rasplatim fetele care vin la studio-ul nostru cu aceasta oferta foarte atragatoare!

De asemenea, oferta e pe bune si nu doar un truc de a atrage noi modele de videochat. Drept urmare, conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a beneficia de aceasta oferta sunt foarte simple.

Tot ce ai de facut este sa programezi un interviu cu managerul nostru Andreea iar in cadrul interviului vom discuta toate detaliile pentru o colaborare de succes.

Foloseste unul dintre mijloacele de contact de mai jos pentru a te putea bucura si tu de acest bonus generos:

SmartChat iti ofera posibilitatea de a avea un inceput de primavara minunat de aceea te invitam sa ni te alaturi pentru a beneficia de un castig cuprins intre 10.000 si 20.000 de lei in doar 3 luni de colaborare!

Contacteaza-ne acum pentru a nu rata oferta noastra!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email